LANSIRAMO VAŠU
INTERNET PRODAVNICU DO
UNAPREĐENJA POSLOVANJA

1. Već neko vreme planirate da napravite svoj online shop?
2. Potreban Vam je adekvatan način da plasirate svoje proizvode na veb?
3. Ne želite i nemate previše vremena da se bavite svim tim “IT” terminima?

Ukoliko ste na bar 2/3 pitanja odgovorili potvrdno, došli ste na pravo mesto. i budite sigurni da imamo rešenje za Vas.

Neograničen br. proizvoda i kategorija
Napredna pretraga proizvoda i filtriranje
Integracije različitih načina plaćanja proizvoda
Brza i veoma laka za ažuriranje ponude
Praćenje poseta i internet reklamiranje

Lakše Vam je da se čujemo putem telefona? Slažemo se, kliknite ovde.

Kompletnu proceduru izrade možete da prepustite nama. Vodićemo Vas kroz sve faze od definisanja zahteva do izrade i puštanja marketinga nakon što je Vaša nova prodavnica kompleirana.

DO NOVE PRODAVNICE U SAMO 3 KORAKA!

1. Kontakt

Pošaljite nam upit ili nas pozovite putem telefona. Na upite odgovaramo odmah. Preferiramo da što pre usposatavimo kontakt putem telefona sa klijentom kako bismo se efiksasno sporazumeli i definisali zahteve.

2. Dogovor

Tokom inicijalnog razgovora definišemo sve Vaše zahteve, pružamo procenu projekta i dogovaramo se u vezi izrade.

Uvek smo otvoreni za konsultacije kako bismo posavetovali naše buduće klijente i pružili im sve informacije koje su im potrebne u cilju realizacije uspešnog projekta.

3. Izrada

Sledi izrada projekta i intenzivan rad. U kratkom roku ćete moći da vidite prvu verziju i da pratite progres. Spremni smo za puštanje LIVE i dalje reklamiranje Vaše nove prodavnice.

VIŠE O NAŠIM INTERNET PRODAVNICAMA:

 • Neograničen broj proizvoda i kategorija

  Bićete u mogućnosti da unesete neograničen broj proizvoda na svoj novi shop. Postavićemo strukturu kategorija i potkategorija proizvoda u skladu sa Vašim potrebama tako da će dodavanje novih proizvoda biti brzo i lako. Moguće je dodavanje i varijabilnih proizvoda uz veći broj opcija.

 • Napredni sistemi pretrage

  Cilj svake internet prodavnice jeste da omogući kupcu da, kroz samo par sekundi, pronađe i kupi proizvod. Iz tog razloga kreiramo veoma napredne filter pretrage koje pomažu kupcima da suze svoj izbor i dođu do proizvoda koji su im potrebni.

 • Integracije različitih načina plaćanja

  Moguće je da uradimo različite tipove realizacije porudžbina. Od plaćanja pouzećem preko uplata putem Pay Pal-a ili onih nešto složenijih opcija kroz plaćanje kreditnim karticama.

 • Jednostavna i laka za ažuriranje

  Prilikom izrade internet prodavnica, klijentima pripremamo i admin panel (CMS) koji je lak za upotrebu i koji im omogućava da lako ažuriraju svoju ponudu i menjaju sadržaj prodavnice. Pored toga, klijent dobija i video uputstvo kako bi uvek mogao da se podseti svih koraka i obnovi svoje znanje.

 • Veoma brza i napredna platforma

  Brzina učitavanja stranica vebsajta može da bude presudna U slučaju izrade custom internet prodavnica, dobijate vebsajt koji je najbrži na tržištu i koji “učitava kao avion”. Svi naši vebsajtovi su potpuno “responsive” i izgledaju lepo na svim uređajima na kojima se otvore. Naš tim prati najbolju praksu za pisanje “čistog” i efikasnog koda koji je uvek kompatibilan i potvrdjen od strane W3C.