Stvaranje Sadržaja

Potreban Vam je sadržaj za Vaš sajt?

Možete nas angažovati za stvaranje grafičkog, tekstualnog i video sadržaja. U timu imamo veliki broj  grafičkih dizajnera, copywritter-a, fotografa i ljudi koji se bave video i post produkcijom.

Značaj i vrste sadržaja

Značaj sadržaja je danas ogroman. Sadržaj predstavlja veliku vrednost i jedan od preduslova koje morate da ispunite kako biste započeli sa izradom sajta. O značaju sadržaja najbolje govori to da Google veoma poštuje bogat i kvalitetan sadržaj i koliko je posedovanje kvalitetnog sadržaja jedan od najbitnijih faktora za dobru SEO optimizaciju.

Kada posmatramo sadržaj u globalu, postoji veliki broj vrsta sadržaja od kojih su neke karakteristične samo za veb dok druge mogu da se koristi i na internetu, ali i za druge medije. Najčešće vrste sadržaja su tekst, grafike, fotografije i video sadržaj. Imamo veliko iskustvo u stvaranju i prilagodjavanju sadržaja za različite medije.

Grafički Dizajn

Grafički dizajn je jedan oblik vizualne komunikacije i slanja jasne poruke kroz neki vid medijuma stvorenih iz različitih simbola, slika, grafika i teksta. Oblast grafičkog dizajna je velika i čini je veći broj manjih oblasti kao što su: tipografija, ilustracija i fotografija. Grafički dizajneri kombinuju tekst, slike, fotografije kako bi poslali odredjenu poruku i postigli željeni efekat. Naši Dizajneri najčešće stvaraju prvoklasne logotipe za firme, reklamne banere (koji se koriste u internet kampanjama ili šire), različite vrste grafika, ikonica i sl. ispod možete pogledati neke od poslednjih logo-a koje smo napravili.

Pored logotipa za razne firme i startupove, naš tim grafičkih dizajnera je narpavio ogroman broj komercijalnih banera (postera sa različitom porukom), vizit-karti, flajera i dr. Neke od poslednjih radova možete videti ispod.

Copywriting i stvaranje tekstualnih sadržaja

Verovatno najvažniji oblik sadržaja je tekst. Stvaranje kvalitetnih, lako čitljivih, a opet veoma efikasnih tekstova je zanimanje kojim se bave copywriter-i. To su uglavnom tekstovi edukativnog, reklamnog i informativnog karaktera koji se mogu naći na vebsajtovima, reklamama, posterima i sl. Copywriteri su često zaduženi za popunjavanje tekstualnog sajtovima na samim vebsajtovima. U tim slučajevima njihov zadatak je da ispišu čitave strane bilo da je reč o „Naslovnoj“, „About“ ili „Privacy Policy“. Copywriteri obično imaju veliku zaslugu za stvaraje tekstova koji čine opise proizvoda u okviru raznih internet prodavnica.

Suština copywriting-a jeste da se zaista „oseti“ delatnost, zanimanje, stil i način predstavljanja koje klijent vodi i zastupa. Tek kada copywriter uspe u tome, može da napiše tekstove koji su jedinstveni, zanimljivi i najadekvatniji za klijenta. Upravo je to razlog zašto su naši copywriteri toliko dobri. Ovde možete pročitati više o copywriting-u.

Prilagodljivi Dizajn

Naši sajtovi su u potpunosti prilagodljivi i lepo izgledaju na svim vrstama uredjaja (mobilni, tablet, laptop, desktop, hd).

Obuka i Uputstvo

Svi naši klijenti dobijaju detaljnu obuku (putem skype-a ili uživo) i uputstvo u pisanoj formi što im omogućava da sami održavaju svoje sajtove veoma jednostavno.

Mogućnost Nadogradnje

Izrada sajta ima za cilj stvaranje modernog, stabilnog i brzog vebsajta koji kasnije uvek može da se dodatno unapredi i obogati novim fukcionalnostima.

Fotografija

U timu imamo profesionalne fotografe koje možete angažovati za pravljenje fotografija prema potrebi. Bilo da se radi o preofesinalnom fotografisanju objekata, enterijera, proizvoda ili možda portreta (skoro smo bili angažovani od strane jedne modne agencije). Naši fotografi imaju veoma zapaženu ulogu i pri izradi Internet Prodavnica jer u tim slučajevima imaju zadatak da naprave kvalitetne fotografije celokupne ponude (svih proizvoda iz različitih uglova), koje će kasnije naći svoje mesto na strani svakog posebnog proizvoda. U ponudi imamo više paketa (koji se razlikuju u tipu fotografisanja i broju fotografija), medju kojima možete izabrati onaj koji najviše odgovara Vašoj potrebi.

Posebno želimo da istaknemo sjajnu saradnju koju imaju naši fotografi i grafički dizajneri. Oni su sjajan tim, veoma dobro su uskladjeni, tako da fotografi uvek isporuče fotografije 1:1 prema zahevu grafičkih dizajnera koji ih kasnije obradjuju i pripremaju za upotrebu.

Stvaranje Video sadržaja i post produkcija

Pravimo i montiramo kratke video klipove najčešće edukativnog, informativnog i reklamnog karaktera. Najčešće je to video sadržaj komercijalnog tipa (kratke reklame), ali isto tako vemo često radimo i klikove koji predstavljaju neku vrstu uputstva korisnicima tj objašnjenja za upotrebu vebsajta ili enkih konrkretnih funkcionalnosti. U našem timu imamo stručnjake koji koji pokrivaju proces stvaranja video materijala (snimanje), ali i proces post produkcije tj montiranja video materijala uz pomoć „Premier Pro“ i drugih softverskih programa, tako da svojim klijentima dajemo mogućnost izbora izmedju samo neke od ovih usluga kao i paket obe usluge. Takodje, bavimo se i stvaranjem audio sadržaj koji kasnije može da se koristi u post produkciji i kombinuje sa video materijalom. Neke od naših poslednjih radova možete pogledati ovde.

Kontaktirajte nas i započnimo projekat zajedno!

Kao što vidite, posedujemo ogromno iskustvo u oblasti stvaranja sadržaja. Bilo da su Vam potrebne usluge naših Grafičkih dizajnera, Copywritera ili fotografa, Ovde nas možete kontaktirati. U najkraćem roku ćemo Vam sastaviti ponudu koja najviše odgovara Vašim zahtevima.

Mi smo IT Lion i za svoje klijente se borimo kao Lavovi!