LANSIRAMO VAŠ
NOVI VEBSAJT DO
UNAPREĐENJA POSLOVANJA

1. Želite da doprete do novog kruga klijenata i proširite poslovanje na veb?
2. Cilj je da posetioci lako mogu da dobiju sve podatke o Vašim uslugama?
3. Ne želite i nemate previše vremena da se bavite svim tim “IT” terminima?

Ukoliko ste na bar dva pitanja odgovorili potvrdno, došli ste na pravo mesto. i budite sigurni da imamo rešenje za Vas.

Više opcija i tipova vebsajtova za Vas
Konsultacije i pomoć pre početka projekta
Adekvatan izgled vebsajta na svim uređajima
Jednostavnost pri izmenama i ažuriranju
Praćenje poseta i internet reklamiranje

Lakše Vam je da se čujemo putem telefona? Slažemo se, kliknite ovde.

Kompletnu proceduru izrade možete da prepustite nama. Vodićemo Vas kroz sve faze od definisanja zahteva do izrade i puštanja marketinga nakon što je Vaša nova prodavnica kompleirana.

DO NOVOG VEBSAJTA U SAMO 3 KORAKA!

1. Kontakt

Pošaljite nam upit ili nas pozovite putem telefona. Na upite odgovaramo odmah. Preferiramo da što pre usposatavimo kontakt putem telefona sa klijentom kako bismo se efiksasno sporazumeli i definisali zahteve.

2. Dogovor

Tokom inicijalnog razgovora definišemo sve Vaše zahteve, pružamo procenu projekta i dogovaramo se u vezi izrade.

Uvek smo otvoreni za konsultacije kako bismo posavetovali naše buduće klijente i pružili im sve informacije koje su im potrebne u cilju realizacije uspešnog projekta.

3. Izrada

Sledi izrada projekta i intenzivan rad. U kratkom roku ćete moći da vidite prvu verziju i da pratite progres. Spremni smo za puštanje LIVE i dalje reklamiranje Vaše nove prodavnice.

NAŠ PORTFOLIO

Pogledajte neke od naših skorašnjih projekata

VIŠE O VEBSAJTOVIMA KOJE PRAVIMO:

 • Više opcija i tipova vebsajtova

  Posedujemo više paketa i opcija u pogledu tipova vebsajtova koje pravimo, kao i platformi koje koristimo prilikom njihove izrade. U ponudi imamo i tipske, jeftinije vebsajtove koji si budžetski, kao i vebsajtove koji su “ručno rađeni” sa potpuno jedinstvenim dizajnom.

 • Konsultacije i pomoć pre početka projekta

  Priprema projekta i dogovor je značajnija faza od same izrade i puštanja vebsajta sa radom koje slede tek kasnije. Sigurni smo da imate veliki broj pitanja, stručnih “IT” termina koji Vam nisu poznati i koje ne želite da istražujete. Iz tog razloga Vam stojimo na raspolaganju kako bismo vam preporučili tip vebsajta koji je za Vas najbolja opcija, shodno potrebi i budžetu na raspolaganju.

 • Adekvatan izgled vebsajta na svim uređajima

  Naši sajtovi su u potpunosti prilagodljivi i lepo izgledaju na svim vrstama uredjaja (mobilni, tablet, laptop, desktop, hd). Ovo je od velikog značaja, s obzirom da je ,najnovijim istraživanjima, dokazano da danas preko 63% ljudi koristi mobilne za pretragu interneta interneta.

 • Jednostavnost pri izmenama i ažuriranju

  Prilikom izrade vebsajta, klijentima pripremamo i admin panel (CMS) koji je lak za upotrebu i koji im omogućava da lako ažuriraju pojedine delove svog vebsajta. Pored toga, klijent dobija i video uputstvo kako bi uvek mogao da se podseti svih koraka i obnovi svoje znanje u svakom trenutku.

 • Veoma brza i napredna platforma

  Brzina učitavanja stranica vebsajta može da bude presudna. U slučaju izrade „ručno rađenog“ vebsajta, dobijate najbrži vebsajt na tržištu i koji “učitava kao avion”. Svi naši vebsajtovi su potpuno “responsive” i izgledaju lepo na svim uređajima na kojima se otvore. Naš tim prati najbolju praksu za pisanje “čistog” i efikasnog koda koji je uvek kompatibilan i potvrdjen od strane W3C.