Nadji stan

Klijent
Slnetsolution
Oblast
Nekretnine
Usluga
Izrada sajta, veb dizajn
Potpuno sam zadovoljan timom Lion IT-a! Uložili su veliki napor i razvili složen projekat. Uvek su bili tu da mi pomognu u vezi sa savetima. Sva preporuka i ja ću nastaviti saradnju sa It Lion-om!

Srdjan,  SL Net Solution!

„Nadjistan “ je veliki projekat razvijen potpuno „custom“ u PHP kodu. Platforma je veoma složena s ogromnim brojem mogućnosti za nekoliko tipova korisnika.

Glavna ideja platforme je da se stvori velika baza podataka agencija za nekretnine sa oglasima o nekretninama koje imaju u svojoj ponudi. Veb stranica je napravljena za agencije za nekretnine kako bi se na njoj mogli oglašavati. Glavna funkcionalnost platforme je automatski sistem sinhronizacije oglasa (sinhronizacija KSML) jer platforma svakodnevno automatski „povlači“ oglase za nekretnine sa veb lokacija svake agencije za nekretnine. Agencije imaju mnogo opcija za oglašavanje svoje ponude („povećanje“, „osvetljavanje“ njihovih oglasa). Sve ove „akcije“ bi se mogle obaviti preko naprednog CMS-a , a svaka od njih ima svoju cenu (sistem kredita).

Iako je platforma složena s mnogim stranicama, korisnicima i funkcionalnostima, zaista je stabilna, zaštićena i brza (prosječna brzina stranice je ispod 1 sekunde!).

Web dizajn
0%
PHP
0%
CMS
0%
Internet marketing
0%