Potreban [Sales Freelancer] – JAVITE SE!

potreban-sales-freelancer

Zbog povećanja obima posla, u naš tim želimo da primimo osobu koja ce se baviti pregovorima sa novim klijentima i prodajom u globalu. It Lion je Švajcarsa firma koja je od nedavno počela da radi u Sloveniji i Srbiji. Pretežno poslujemo u oblasti „veb developmenta i internet markeringa“.

Potrebna nam je osoba koja je komunikativna, dobro poznaje tehnike, kao i sve „čari“ prodaje, koja je samoinicijativna, puna energije i jednostavno ume da „zatvori posao“. Pozeljno je da osoba poseduje iskustvo rada u oblasti „veb developmenta“ odnosno „internet marketinga“.

Konkretni zadaci koje će osoba „day to day“ obavljati:

Proces do preuzimanja posla od strane „post-sales“ specialiste:

  • Inicijalno kontaktiranje klijenta
  • Definisanje zahteva klijenta
  • Vodjenje pregovora
  • Sastavljanje ponude i izmena ponude

Proces nakon kompletiranja projekta:

  • Dodatne sugestije / stepen zadovoljstva u pogledu završenog posla
  • Testimonials / preporuka

Pozicija je „remotely“, radno vreme je fleksibilno i definisano po potrebi, a plata se definiše prema učinku.

Smatramo da je ovo dobra prilika za dodatni prihod, za sve osobe koje se pronalaze u opsiu oglasa, kao i mogućnost za započinajnje saradnje sa nama na duže staze.

Svi kandidati koji imaju motiva na pretek i želju da obavljaju ovaj posao, neka se jave na office@it-lion.rs. U emailu nam dostavite svoj CV i objasnite zašto želite da obavljate ovaj posao.

Kontaktiraćemo samo one kandidate koji zadovolje naše kriterijume nakon čega ćemo obaviti inicijalne razgovore. Izabrani kandidati će proći obuku i dobiti mogućnost da se okušaju u probnim pregovorima sa pravim klijentima.