Budite u skladu sa AI revolucijom: Upotreba Veštačke inteligencije u Vašoj Firmi

ai-automatizacija

Svedoci smo da se “AI” (Veštačka inteligencija) razvija velikom brzinom. To svakome od nas otvara bezbroj mogućnosti, ali nam isto tako izaziva strah od gubitka posla, bržeg razvoja konkurencije i nemogućnosti da se se ostane u korak sa svim otkrićama koja se pojavljuju na dnevnom nivou. Postoji trka sa vremenom i ukoliko ne reagujemo brzo i pametno, to sve zaista može i da se obistini.

Dolazimo do jedinog prirodnog rešenja, a to je da se prilagodima i da zajedno pronađemo adekvatan način primene ove tehnologije u okviru naših poslovanja. To je jedini način da posao i firma opstanu, prate najnovije standarde, te da se izborimo sa konkurencijom. Bitno je da se sa ovom implementacijom krene što je pre moguće.

Bilo da firma posluje u oblasti finansija, zdravstva, pruža različite vidove usluga, bavi se prodajom ili poseduje korisničku podršku, “AI” (Veštačka inteligencija) uz adekvatnu primenu, može da joj pomogne, postane deo njenog tima i da ostvari snažan uticaj na unapređenje poslovanje kroz bolju organizaciju, redukcinu troškova i povećanog obima klijenata.

Zašto nagli razvoj “AI” izaziva strah?

Od sredine 2022. godine započeo je nagli razvoj veštačke inteligencije. Došli smo do te tačke da danas svako, za samo par minuta, može da kreira sadržaj koji su ranije mogle da stvaraju isključivo za to stručne, edukovane osobe ili umetnici. Odjednom nam se otvorio veliki broj mogućnosti koje ne možemo ni da ispratimo, a kamoli da pronađemo adekvatan način da se one iskoriste.

Ova pojava u nama istovremeno izaziva emociju oduševljenja, ali i pojavu straha. Glavni razlog pojave straha leži u tome što „AI“, svakim danom, postaje sve više „pametna“ i dostiže nove napredne nivoe znanja, umeća i stručnosti koji joj omogućavaju da zameni čoveka u skoro svim oblastima rada.

Pojedinici i firme, različitog renomea i veličine, počinju da strahuju za svoj posao, plaše se konkurencije u vidu veštačke inteligencije i mogućnosti da ostanu bez posla jer „nisu u koraku sa vremenom“.

Kako da prevaziđemo ovaj problem?

Razvoj veštačke inteligencije je činjenica na koju moramo da se priviknemo i prilagodimo. Ona će nastaviti da se razvija i da dostiže neverovatne domete uz ekstremni nivo uspeha, koji je za čoveka neshvatljiv. To će u buduće stvarati sve veći strah i može da dovede do toga da veliki broj firmi i pojedinaca ostanu bez posla.

Jedini način da ovaj problem rešimo jeste da se svemu tome prilagodimo i da, što je pre moguće, počnemo da radimo u istom timu sa veštačkom inteligencijom. Neophodno je da “AI” postane deo Vašeg tima, da počne da radi u vašu korist i obavlja mnoge svakodnevne zadatke umesto Vas.

Mi smo prva “AI Automation” agencija (automatizacija rada uz pomoć veštačke inteligencije) koja posluje na ovim prostorima i šire. Možemo da Vam pomognemo u tome i dovedemo “AI” u Vaš tim.

Kako “AI” može da bude u Vašem timu?

Od ključnog značaja za Vaše poslovanje jeste da ovo uradite što pre. Na taj način ćete ostati konkurentni u poslu i poboljšati nivo organizacije.

Ključni benefiti za Vas biće: unapređenje efikasnosti rada (do 200%) uz značajno smanjenje svakodnevnih troškova. “AI“ tehnologija, ukoliko je dobro trenirana, može veliku količinu posla da radi umesto Vas. Tu pre svega mislimo na poslove koji su “dosadni”, koji se svakodnevno ponavljaju, ali koje opet morate da obavljate kako biste poslovali.

Upravo iz tog razloga, naša firma je pripremila set usluga i proizvoda kao što su:

  • “AI chatbot” – bot koji je pametan i može umesto Vas da komunicira sa klijentima.  On je posebno kreiran i specifično treniran kako bi davao odgovore na pitanja koja su relevantna za Vašu firmu i poslovanje koje vodite.  AI Chatbotovi mogu upravo da se nauče da odgovore na bilo koje pitanje koje se odnosi na Vaše usluge, proizvode, ponudu, politiku poslovanja itd. (pročitaj više)
  • Edukacija Vaših klijenata ili zaposlenih – izrada sistema koji samostalno može da obučava i trenira vaše klijente ili novozaposlene. Na ovaj način ćete uštedeti značajan broj sati koji su ranij ebili utrošeni na poslove koji se ponavljaju.
  • Automatsko generisanje dokumenatcije – Pamentno generisanje novih dokumenata na osnovu prethodno kreiranih dokumenata. To mogu da budu: planovi i programi (plan ishrane, fitnes program, finansijsko planiranje), ugovori, finansijska dokumentacija itd.)
  • Unapređenje procesa prodaje – Chatbotovi koji obavljaju poslove kao što su: uticaj na povećanje broja upita i klijenata, filtriranje potencijalnih klijenata prema njihovom interesovanju, izbor i priprema ponude na osnovu potrebe Vašeg klijenta, kao i da vrše pregovore odnosno dogovaraju posao umesto Vas.

Benefiti od upotrebe veštačke inteligencije u poslovanju

Kao što ste do sada mogli da pročitate, benefiti od implementacije AI mogu da budu veoma veliki s obzirom da oni direktno utiču na stepen razvoja Vašeg poslovanja. Zamislite u kojoj samo meri implementacija može da utiče na povećanje nivoa  organizacije Vaše firme u kojem chatbotovi bazirani na veštačkoj inteligenciji obavljaju poslove (ili veći broj poslova) umesto Vas to znači da će posao biti obavljen brže i efikasnije – povećanje produktivnosti i smanjenje troškova.

Uz to, AI chatbotovi mogu da budu trenirani na taj način da utiču na povećanje broja upita na vašem vebsajtu. Samim tim dolazi do povećanja interesovanja za vaše proizvode ili usluge i novih potencijalnih klijenata. Chatbotovi mogu da lje da unaprede proces pregovora kao i da budu sposobni da sami dogovore prodaju.

Koji je sledeći korak?

Prvi korak jeste da nam pošaljete upit. U najkraćem roku ćemo Vas kontaktirati kako bismo obavili incijalni razgovor.

Glavni cilj nam je da prvo shvatimo način na koji poslujete, šta je ono što Vam predstavlja problem, oduzima mnogo vremena i “koči” da dalje napredujete. Nakon toga ćemo biti u mogućnosti da organizujemo sastanak i prezentujemo naš predlog integracije veštačke intelihgencije u Vašu firmu!

Požurite i uključite “AI” u svoj tim što je pre moguće!